Муза

Иван Малеев 2
Щось не пишеться сьогодні
слова з розуму не йдуть
не прийшла до мене Муза
і не можу я заснуть

Де та Муза заблукала
де повіялась вона?
Може з другим загуляла
чи сумує десь одна.

Я в думках її гукаю
де ти ходиш?повернись
надихни мене віршами
і до мене прихились.

Та не йде вона, противна
мені душу рве навпіл
Ти не Муза,а медуза
яку в морі я зустрів.