А курка сокоче

Иван Малеев 2
Ходить Півень задрав дзьоба
а курка сокоче
і так скоса поглядає
щось від нього хоче.

Глянув Півень масним оком
Курочка гарненька
така собі,зозуляста
та ще й молоденька.

Опустив своє крило
ногами тупоче
стриб,з розгону їй на спину
вона цього й хоче.