***

Иван Малеев 2
Тебе я ніжно гладив,груди цілував
і твою проміжність,руками лоскотав
а ти лежала тихо,емоцій ніяких
і цукерки їла,в обгорточках мяких.
Жувала і дивилась,поглядом пустим
І вбачив,не потрібен тобі такий інтим.
Щож ти іще хочеш? тебе я запитав
можливо я не так,не там тебе ласкав
мені ти відказала,гарно все було
Та тільки от цукерок,не їла я давно.
        ***
Дівчина Катерина,у нас в селі жила
весела і смішлива і гарною була
волосся золотисте,немов пшениці цвіт
очі волошкові і шістнадцять літ.
Хлопці мов ті бджоли,летіли на мед
брали свою взятку і летіли геть.
Чом же ти дівчино,мила Катерино
хлопцям без кохання,себе віддаєш?
а тому що хочу,пізнати насолоду
Молодість вся пройде,дарма проживеш.