Я знаю формулу Любовi!

Василенко Саша
Я знаю формулу Любові!
Я знаю сутність Битія…
Я ще живий, щебечу я на рідній мові.
Я офіцер, я знаю формулу Любові!
Я в тирі з 30 б’ю 29.
На око бачу дафнію в польоті.
Мав честь впровадити я ЕЦП в країні.
Занадто я розумний і понині,
Бо вихований в українській я родині!
Бо люблю Білий Світ й його ласкаю,
Гризучи сухарі до чаю…