Як частот любити я хочу!

Василенко Саша
Як частот любити я хочу!
Як часто сміюся у вісні!
Як часто збуваються сни восени…
Як часто друзі дарять вам усмішку!
Як полюбляю я читати книжку…
Й роблю це всьо із задоволенням завжди!
Люблю як на пательні гуцули печуть пиріжки.
Люблю Очаків, Любко Дереша Люблю.
Люблю Миколаїв,
І надто сильно Царський пляж на Фіоленті!
Ізюм-мис, люблю Балоклаву,
Гніздо Ласточкине, Лівів, Карпати і Місхор,
Вершини гір і озеро, що на Ай-Петрі.
Я всюди свій,
Я файно Світ Люблю!
Бо всі ми – грішні його Діти…