Вранiшня доза препарату Ну-Йо-Нах!

Василенко Саша
Вранішня доза препарату “Ну-Йо-Нах!”
Літають дафнії в повітрі,
На підвіконні в'януть квіти…

Вранішня доза – “Ну-Йо-Нах!”
Як ті шамани курим сигарету.
Гарна історія чудового сюжету.
Та доза дуже велика,
Кардіограма для ривка…

Вранішня доза – “Ну-Йо-Нах!”
Дві каплі смоли Айяуаски
Було б найкращим для мене.
Куди життя нас всіх жене?
Іде війна, добридень Україно!
Лови вранішню дозу “Ну-Йо-Нах!”
               
                21.09.15г.
P.S. Картинка из Интернета