***

Александра Агв
Увімкни улюблену пісню.
Загуби все в осінньому листі.
Підкорися своєму дощу.
Кинь у сторону свої "хочу".

За думками лети вдалечінь.
Розламай усі рубежі.
Дай спокою своїм очам.
Заблукай в пустоті, по ночам.

Не ставай однією з рабинь.
За спиною сто поколінь.
Всі чекають від тебе добра.
Віддавай їм усе задарма.

Стань спиною до болю й турбот.
І втечи від стандартних висот.
Одним подихом занурся у світ.
Відлети до уявних орбіт.