Випадковi перехожi

Алина Ясинецкая
Байдуже чиє місто,
байдуже яка вулиця,
куди веде ця дорога:
в'ється чи сутулиться.

Не грає ролі твій вік,
до якої відносишся віри,
чим заробляєш на хліб
й як латаєш душевні діри.

Не важливо де будеш спати
і чи будуть ці ночі схожі.
Пам'ятай:
тебе завжди будуть чекати
випадкові, як сніг, перехожі...