***

Алина Ясинецкая
Я знаю про тебе все,
Й водночас незнаю нічого,
Шукаю старе, ковтаю нове,
Забувши останнє слово.

Я вчу на пам'ять рядки,
які ти ще встигнеш сказати,
Рахую кутку, читаю думки
Й ніяк не згадаю як тебе звати...