***

Алина Ясинецкая
Якщо ти мене любиш, навіщо так вчиняти?
Це є байдужість, що повторюється знов.
Якби ти знав, як хочу я пізнати,
як це назвати, любов чи нелюбов?

Сьогодні - "Люба", завтра -"Відчепись!
Дістала! Бачить тебе не бажаю!".
Від слів цих хоч крізь землю провались...
а потім все-одно , як пес, сиджу ,чекаю!
Хоч слова, хоч дзвінка....
божеволію.