Це була неймовiрна пара

Алина Ясинецкая
Зранку вони кричали та билися,
одягалися до гола й не молилися,
збираючи одяг й себе з думками,
розчиняючись поза замками.

В день вони зовсім не ладили,
ввечері ж замовкали і падали
у темряву з власними снами,
переплітаючись міцно тілами.