Дiвчинка-невдаха

Алина Ясинецкая
Вище голову, дівчинка-невдаха!
Вітаю в країні моїх кращих жахів.
Ти рвалась сюди, як до волі птаха,
Програвши душу у партію шахів.

Чому ти мовчиш і очі ховаєш?
Невже так важко поразку прийняти?
І поглядом серце мені вже не краєш.
Я знаю, насправді ти хтіла програти.