Вбива мене...

Алина Ясинецкая
Цей холод й пустота в очах,
фальш посмішка на фальш обличчі,
байдужість,черствість, дикий страх,
що так зриває мені дах,
хвилює вже не двічі і не тричі...
Щодня я бачу цю картину,
і що хвилини я бажаю,
кричати голосно тобі у спину:
- Цей холод й пустота в очах,
що бачу я у цю хвилину,
байдужість,черствість, дикий страх,
фальш посмішка на фальш обличчі,
що так зриває мені дах,
вбиває вже не двічі і не тричі!