Гумор

Иван Малеев 2
На трибуні,депутат
дуже розпинався
Бачте цим він Президенту
щиро підлизався.
     ***
Легше гроші у батьків
кожен раз прохати
ніж на фабриці,заводі
Чесно заробляти.
     ***
Ой і як ота горілка
до себе манила
Скільки ж вона мужиків
з розуму згубила.
     ***
Кожен день він за столом
з чаркою рибачив
і відпустка закінчилась
а моря й не бачив.
     ***
Умер батько...царство боже
дочка засмутилась
Ой як жить мені тепер?
пенсія накрилась!
     ***
Жаль не зїв твоїх козлят
таких гарних,милих
от і відправили тебе
у дім престарілих.
     ***
Зібравсь мужик на полювання
горілку...в кармани
а ти Рябко,свій язик
тримай за зубами.