Гумор

Иван Малеев 2
Посилають вовки,зайця
в кафе по горілку
а закуску?пита заєць
Вона не потрібна.
     ***
Цілий день сидів рибалка
не вловив нічого
раптом бачить а дружина
дибає до нього.
Ходи любий вже до хати
каже йому мила
рибу гарну я в крамниці
Уже наловила.
      ***
Дуже жаль мені Миколу
Гарячка вхопила.
я ж для нього спеціально
самогон варила.
     ***
В річку пяні мужики
сітку затягають
зясувалось що вони...
Третього шукають.
     ***
Оженився хлопець гарний
на бридкій дівчині
зясувалось...оженився
на її машині.