У кожного своя доля

Иван Малеев 2
У кожного своя доля
І свій світ широкий
як писав Тарас Шевченко,
думкою високий.
Так і в мене,иоя доля
безталанна доля
раз судилось отак жити
мабуть божа воля.
Про що иріяв не сбулося
що хотів не сталось
а тепер не жду нічого
мало літ зосталось.
Молодим був і веселим,
і здоровим духом
і що радила Матуся
пускав по за вухом.
Матуся радила,учися
то і вийдеш в люди
стане світ тобі широким
і щастя прибуде.
От учився...недовчився
потім одружився
працював робітником
на тім зупинився.
От і видно,що у мене
лише моя доля
І щоб так життя прожити
була божа воля.