рiвнодення

Макин Тоша
літо скінчилося
стікаючи по склу
краплями осіннього дощичка
боги родючості
танцюють на ланах та в садочках
молоде вино
продовжує бродіння
проникаючи у нашу кров

закривши очі
ти посміхаєшся
підставляючи щоки
залишковому сонячному теплу

=========================

лето кончилось
стучась в стекло
каплями осеннего дождя
боги плодородия
танцуют в полях и садах
молодое вино
продолжает брожение
проникая в нашу кровь

закрыв глаза
ты улыбаешься
подставляя щеки
остаточному солнечному теплу