Перестройка

Иван Малеев 2
Як у нашому колгоспі,гей біда
поглушили наші жлопці трактора
побросали серед поля і пішли
бо вино до магазину завезли.
    Перестройка! перестройка вже пройшла
Алкоголікам обявлена війна
і на свята не привозять нам вина
на горілку вже повисилась ціна
по талончиках нам цукор видають
бо багато самогонщики беруть.
вони ж гнали,так і гонять без кінця
тож для чого перестройка нам оця.
    На прилавках цілі гори краму є
кожен вибирає щось своє
а виходять з магазину,всі пусті
ой настали для нас хлопці чорні дні.
    Сорочки гарної нам з вами не купить
щоб між люди можна вийти і ходить
ну а ті що в магазині,там висять
були пошиті,двадцять літ тому назад.
    Автотехніку хто має теж біда
бо бензину на заправці вже нема.
раз привозять у три дні
дають по 10 а більше ні.
    Цигарок хороших теж нема
для курців заядлих,це біда
дешевих цукерок не купить
Щож нам з перестройкою робить.