Тримай вище носа, ти й досi Живий!

Василенко Саша
Тримай вище носа, ти й досі Живий!
Це найвища робота, - “Робота – Жить!”
Робота, Ціль, Місія, - привіт і давай джерельну воду пить!..
Найвища звитяга для Воїна, - “Робота – Жить!”
Досить бути рабом, Ти вільний братику, - Знай!
Лиш Ти майструєш свою долю, - Вибирай!
Або Ти долю дугою зігнеш,
Чи від кулі ворога помреш…
Або візьмеш Силу Волі в кулак
Й в новому цвіті воскреснеш!

P.S. Картинка из Интернета