Господи, я так бiльше не можу... цикл Молитвы

Василенко Саша
Господи, я так більше не можу:
Чекати години, рахувати хвилини…
Коли вже буде вбісова комісія?!
Коли мене спишуть, зведуть дельта функцію в нулі в мені?..
Батечку, дістали кляті комарі!
Мамонько, так більше вже не можу…
Дехто дістав, - дав би йому у рожу!
Та вихованість моя не дозволяє.
А я вмираю, Мамонько, я вмираю!
Почуй, Рідненька,  благаю!
Сестронько Оля, Братику Тарас,
Це вже не екстаз...
Скажу простіше:
П*зда п*здою накриває!

P.S. Картинка из Интернета