Пр дружину

Иван Малеев 2
На канапі в теплій хаті
Дружина лежала
На чоловіка масним оком
З під вій поглядала.
   Чоловік картоплю чистив
Готував вечерю
І у думці проклинав
Жінку ненажеру.
   Бач лежить собі і груди,
стегна оголила
А взяла б тебе прокляту
Холодна могила.
   Їй лиш секс у голові
любощі та гулі
А попросиш щось зробити
Одержиш дві дулі.
   Колиб знав,що вона буде
У житті такою
Краще булоб одружитись
З дівкою другою.