***

Иван Малеев 2
Він однобоко думав про життя
Щоб вік прожить без маяття
Головне,живіт собі набити
Та на дурняк...горілку пити.
       ***
Колись були,такі часи,
дешевий хліб,шматочок ковбаси
тепер прийшли,нові часи,,,
дешевої не купиш ковбаси.
       ***
Нам Рада каже,багато ми зробили
В життя закони гарні запустили
Але все це-пісня соловїна
Народ бідніє,бідніє Україна.
       ***
Жить по новому! кричав він на майдані
Були у нього,хороші данні
Але в душі, думав лиш про те
Яку майдан,карєру принесе.
       ***
Куди не кинь,беруть всі взятки
От такі у нас порядки
Коли б судили за це строго
То не робили б ви такого.
       ***
У суддів наших є заеон
При тому не винний
Хто більш дає,то правий він
Хто не дає,той винний.
       ***
Священики життя небесне обіцяють
І віруючих спокійно обдирають.