Родюча земля УкраIни

Алла Любарец
  Серпень палає красно  ,
Вишня вродила рясно  ,
Яблука червонобокі  ,
Лани золоті , широкі .

 Земля родюча в нас , щира  ,
Завзята до праці та й миру ,
Дарує в житті насолоду ,
Міцному , невтомному роду .

 А зорі чудові та тихі ,
Нехай оминає нас лихо ,
Бо серце країни - це люди ,
Тож все буде  добре -
 Буде!