Томатный сок

Юджин 5
WARE TOMATO-JUICE

An accident happened to my brother Jim
When somebody threw a tomato at him-
Tomatoes are juicy and don’t hurt the skin,
But this one was specially packed in a tin.

      {Anon}

ТОМАТНЫЙ СОК.

Несчастный был случай с родным моим братом.
Швырнули по Джиму случайно томатом.
Сам сок от томата задел бы лишь нервы
Не будь упакован он в банке консервной.