Короз! я металу

Raoul
Велосипедне кладовище - жалюгідне видовище.
У товщі води самотньо ржавіючим.
Щільно усіяне дно всіх каналів,
Технікою що відома не мало.
Не ламаючи голови, за бажанням,
Можна вирішувати такі питання.
Кинувши непотрібний скелет прямо у воду,
Ти відчуваєш таку свободу!