Слова про почуття

Валентина Давыдова Бойко
Всі слова про почуття,
Про те, що на душі.
І складається життя
В несподівані вірші.

Доля стежкою веде...
Щастя на узбіччі.
А у зошиті про те,
Як ми зустрілись в січні.

Стільки пройдених доріг…
Зустрічі… прощання…
Сонце, дощ та білий сніг,
Смуток… хвилювання…

Півжиття на самоті…
Посивіли скроні…
Я на чистому листі…
Йду на зустріч долі.

Падає та тане сніг…
Підростають діти…
І крізь сльози знову сміх –
Ми вчимось радіти.