Soms

Тарьяна
soms zie je regen
soms zie je zon

soms kijk je aardig
soms kijk je boos

soms lukt het wel
soms lukt het niet

soms ben je goed
soms ben je slecht

soms lijkt dat zwart
soms lijkt dat wit

soms voel je koud
soms voel je heet

soms zeg je ja
soms zeg je nee...