Поселився Горобець

Иван Малеев 2
Поселився Горобець
в гніздо ластівяче
а що їм не довподоби
цього він не бачить.
Налетіли ластівки
щоб його прогнати
а ві не хоче вилітати
із їхньої хати.
тож вони грязюку
на отвір ліпили
і отого горобця
в гнізді схоронили.

А мораль моя така:
не лізь в чужу хату
від хазяїв будеш мати
халепу чубату.