Пор шили ж нки...

Иван Малеев 2
Порішили жінки наші
до бога сходити
про життя своє погане
Його попросити.
-От чому зробив ти боже
таку несправедливість
що в корови теля ходить
тільки народилось
А у нас дитя родилось
до року не ходить
і матуся цілий рік
його на руках носить.
-Добре,їм сказав господь
-як в корови ...буде
тільки родиться дитя
хай ходити буде.
Тільки от,скажу вам милі
один раз корову...в рік
так і вас любити буде
Ваш коханий чоловік.
-Ой прости нас милий боже
хай все буде як було.
Кожен день нас хай кохають
носить дитя...нам все одно.