1 знову школа

Лариса Рындова
І знову школа!Вересневий спів
Лунає гомоном щасливим ранком.
А спомин 1з  моїх дитячих днів
Вертае  юності далекої світанки.

Згадалося, як я до школи йшла  -
Чекала ранок перший з нетерпінням.
Дитинства милого щасливая пора,
Як  вчились з недитячим ми  сумлінням…

Так швидко промайнули ті літа.
І ось іду до школи у десятий…
«А  ніби вчора першокласниця була»,-
Сльозу втираючи,випроводжає мати.

Сьогодні я із квітами в руках
Онуків вже до школи виряджаю.
Дивлюсь на них –і сльози на очах,
Матусю згадую,яко1  вже немає.

Щасливим будь же,вересневий шлях,
Усіх дітей у нашій Україні!
Щоб тільки сльози радощі в очах
Блищали у батьків і у дитини!
                01.09.2015