Вiдлiтають у вирiй лелеки

Геннадий Сивак
Відлітають у вирій   лелеки,
У  ті теплі, чудові   краї,
Незбагненні, хоч  дуже  далекі,
Мов  думки недосяжні  мої…

Їм  повернення  щиро бажаю,
В пору милу  красуні весни,
Та  ночами   птахів зустрічаю,
Майже в кожному  другому   сні…

Сніг    пухнастий   віє   за віконцем,
Та у пам'яті  рідні    птахи,
Коли  світить,хоч  не гріє сонце,
Мов сковзанки  стріхи, та дахи…

І  пишу, сьогодні восени,
Вірю, дочекаюсь  повертання,
Та почую   радісні  пісні,
Ось таке є в мене побажання…

Автор  Геннадій  Сівак.
11 вересня  2015 року.