Трикутник

Иван Малеев 2
За столом сидять два кума
гірку употребляють
і спокійно між собою
стиха розмовляють
-Кажуть люди,що ви куме
як мене немає
любите мою дружину
й вона вас кохає
Дуже це зовсім не гарно
мені не до вподоби
цим мені ви задаєте
сумної скорботи.
От ви кажете не гарно
це для вас скорбота
а в куми,до мене куме
велика охота
Тож прошу вас,милий куме
не гнівіть на мене
розбиратись у цій справі
немає потреби.