Гумор

Иван Малеев 2
Привела додому мати
мужика чужого
мало того,пяного
а то щей рудого.

Подививсь Петрусь на нього
що ж із нього взяти
от і став він так тихенько
матусі казати.

Хай він мамо на городі
грядку покопає
отоді в постіль до тебе
нехай вже лягає.
     ***
Де проводиш ти Миколо,вечірні години?
в основному дома,Поряд моєї дружини
Ой яке велике в тебе,до неї кохання
та у мене радикуліт,й подавив зітхання.
      ***
У род-домі медсестричка.винесла малят
і сказала,що дружина,вродила тройнят
Батько радісно всміхнувся і при ясній днині
я візьму оте дитя,що по середині.