Ой казала мати

Иван Малеев 2
Ой казала мені мати,щей приказувала
щоб я хлопцям не давала не показувала
А я з хлопцями в садочку в сімю гралася
і щоб бути так як мама,цілувалася.
Хлопиць мене як тато маму
на руках носив
і так ніжно та тихенько
щоб дала,просив.
Але я не розуміла
що він хоче матм
і не маю я нічого
щож маю давати.
Потім він мої сіднички
все щупав руками
далі вище іще вище
зайнявся грудями.
І так ніжно мняв і гладив
щось мені зробилось
бо серденько в моїх грудях
раптом затрусилось,
Далі кинуло у жар
і млість навалилась
і не знаю,як чому
в траві опинилась
Цілував він мене в губи
в оголені груди
Ой матусю...він мене
доведе до згуби.
Раптом все я зрозуміла
чого добивався
і для чого надімною
дуже вже старався.
І не знаю звідки в мене
зявилася сила
штурхонула його в груди
і в бік відкотилась.
Підхопилася на ноги
та ледве не впала
заплуталась в своїх плавках
коли одягала.
Хвалити бога він мені
не зробив нічого
і тепер я добре знаю
що як і до чого.