Моя люба

Иван Малеев 2
Моя люба,моя мила
чим мене ти полонила?
-Борщем добрим,пампушками
та солодкими словами
Обнімала,цілувала
та до серця пригортала
по кущах тебе тягала
що хотів,тобі давала,
так що милий мій коханий
горобець мій обідраний
вроді заміж мене взяв,
а хвактично в сіть попав.