Зозуля

Иван Малеев 2
Зозуля сіла на гілляку
дзьоба вичищає
та так оком навкруги
скоса поглядає
Тай чого не поглядати
вона-ж вільна птиця
закує на всю діброву
цим і веселиться
Що сімї нема у неї
вона цим не йметься
підкладе яйце другому
отак все минеться.
Хай другі дітей виводять
Вона ж погуляє
Отаке-то у Зозулі
все життя минає.