Мушля

Людмила Недашковская 2
Я в самотність заховаюся від світу,
Все одно для мене - зима, літо...
Вікна, двері... В моїй мушлі темно
І туди достукатись даремно!

Так я хочу! А самотність - ліки.
Паморозь вкрива чоло, повіки...
Лист по осені, жовтіючи злітає,
День за днем життя моє згасає.

Все! Вже пізно з журавлями в небо,
Та й кому оця пожертва треба?..