Вищий розум

Иван Малеев 2
В людей,колись у давнину
намісник Бога був шаман
стрибав,кричав і муркотів
ніхто не знав,що це обман.

Йому несли звірину.трави
все те що хто уполював
а він все жер і наганяв страху
вас бог накаже,репетував.

Пройшло багато тисяч років
церкви зявились і попи
людей жахають божим словом
жеруть чуже як шамани.

Тож люди вірте,в вищий розум
до нас він з космосу іде
і нашу долю визначає
любов і радість нам несе

Оце вам Бог,оце всевишній
йому ви вірте як собі
тому що він,один безгрішний
вержовна влада на землі.