Кажуть труд...

Иван Малеев 2
Кажуть труд велике діло
а от від нього моє тіло
стріля в спину,кістки ломить
руки,ноги,засудомить

Після роботи йдеш до дому
і не потрібен ти нікому
як кінь в полі натрудився
зайшов в кімнату,тай звалився.

На канапі віддихаєш
телевізора вмикаєш
детективи там,реклама
та політичного дурмана.

Подрімаєш,годину,другу
погладиш жінку чи подругу
супу з куриці наївся
та на тому й день скінчився

отак все життя проходить
нема просвіту,виходить
день за днем,рік за роком
і закінчується .строком!.