Як сумно

Иван Малеев 2
Як сумно і важко,приходиться жити
І скільки років зосталось прожити
життя все прожив,для когось старався
для себе нічого...в дурнях зостався.
   Все що хотілось,в житті не збулося
   робити для когось все довелося
   хоч доля талантом мене наділила
   а щоб проявити його,не зробила.
Можливо хто скаже...живи добивайся
маєш талант,для нього старайся
а як-же дружина,діти і внуки
талант мій до попи...дійде до розлуки.