Не тулись до колеса

Иван Малеев 2
За кермом сидів пяний
а поряд,дружина
і зупинена була
гаїшниками машина.
Порішило тут ГАІ
відібрать машину
щоб відправить на майданчик
бо знайшли причину.
Та дружина водія
за бампер вхопилась
і до колеса всім тілом
як кішка вчепилась.
І жіночку від машини
ДАІ відірвали
і кайдани металеві
на руки наклали.
І відправили в частину
водія й дружину
і надовго на майданчик
поставили машину.
Тож я раджу водіям
за кермом не пити
якщо хочеш випить дуже
то вийди з машини.