Всяке бува

Иван Малеев 2
От як іноді буває
доля різний люд збирає...

Голуб,Зайченко,Блоха
Гарбуз,Ригалов і Зима
Янукович і Кучма
Любченко і Пивовар
Смолка Дурнєва,Свічкар
Ларфонов та Луна
Та кого тільки нема.
Тягнирядно,тягнибок
Гусак,Буряк і сурок
Стецько,Люшня та Еолодка
або прізвище,Солодка.
А бувають і такі
що не вмістиш в голові
Свинарь,Мурло,Кізяков
Собакевич,Дураков
Дуб,Синиця,Кібець,Кішка
чисто Українське,Діжка.
От такі у нас діла
Яких прізвищ не бува.