Скажи Бровко

Иван Малеев 2
От скажи мені Бровко
як колись воно було?
коли були комуністи
що в тарільці мав ти їсти?
Довгий мав я ланцюжок
тарілку повну кісточьок
до тарілки діставав
кісточки в ній облизав.
Зараз же,в моїй тарільці
мясо є і різні хлібці
та ві того лиш слюна
бо вкоротили ланцюга
Так і в нас,в людей так стало

тоді товару не хватало
зараз же всього хватає
та грошей не вистачає.
Була робота,були гроші
і харчі були хороші
все було без ГМО
бо усе у нас росло.
Зараз все із-за кордону
йому немає перепону
Їжа вся,це хім добавки
і товари всі без справки.