Як називати?

Иван Малеев 2
Дивуюся закоханим,їх річі
що зрівнюють закоханих своїх
"ти для мене як той місяць ясний"
і дуже хочу я твоїх утіх.
  Та подиаись,з чим зрівнюєш його ти
на иісяці тих плям...темних і брудних
і бувби я на місці того хлопця
обідивсяб від слів таких дкрних.
  або назвуть "моя ти зайка"
виходить косоока і в шерсті
невже так можно порівняти
і думати,слова такі круті.
  Тож думайте,як кого назвати
слова шукайте,гарні і ясні
зовіть; коханий,мила а чи люба
І хай життя пошле вам гарні дні.