Майже по Тичин

Иван Малеев 2
На Майдані біля РАДи
революція іде
проти Ради,президента
звідусіль народ гуде.
-президента у відставку
премєр-міністра теж туди
депутатів та міністрів
розігнать кого куди.
Також нам в ЄС вступити
щоб було нам краще жить
щоб по Європейському стандарту
жити нам і не тужить
   Тиждень.день за днем проходить
   не стихає річ
   Вечір...ніч.