Про бика

Иван Малеев 2
Лектор в клубі про корів
лекцію читає
Розповів,що бик за день
корів сім,осіміняє.

Жінка з залу,так не сміло
лектора питає
ви сказали,бик за день
корів сім осіміняє

Ви скажіть це голосніше
щоб мужики почули
бо вони останнім часом
щось про нас забули.

З місця крикнув чоловік
дурницю сказала
у нього різних сім корів
у нас,одна й та сама.