Лайка

Иван Малеев 2
А шо це ти Галько учора сказала
що нібито в тебе,я курицю вкрала
мені твоя курка зовсім не потрібна
щоб у тебе красти не така я вже бідна
хай вона здохне в твоєму городі
та хай же розпухне язик в твоїм роті
щоб ти не змогла,на мене брехати
а більше нічого не маю казати.