Байка, прийшов пяний...

Иван Малеев 2
Прийшов пяний,та до хати
жінка не пустила
перед самим носом,двері
взяла та й закрила.

Що йому тепер робити
де переночувати
коли жінка не пускає
до рідної хати..

Гав!Рябко з своєї будки
аж мужик злякався
-так ти гавкаєш на мене
й за ланцюг узявся

Витягнув Рябка із будки
хоч той і просився
сам заліз і на підстилці
спати умостився.