Полиняли коси

Надежда Рубан
      

Вітер  листям  крутить  каруселі
Дні  вересневі  млою  вкрито,
Пропали  літні  дні  веселі
Дощами  весь  садок  умито.

Лахматі  бджілки   перестали  співати
Затихли  трелі  пташині,
Сонце  швиденько  стало  втікати
Покотилось  за  обрій  з  вершини.

Жовтень  фарби  придбає  лишень
Оранжево-жовту  і  золотаву,
Незабаром  картину  напише
В  ермітаж  її  знову  поставить.

Написані  природою  шедеври
Будемо  ми  з  вами  споглядати,
Полиняють  довгі  коси  вербів
Будемо  за  літом  сумувати.

12.09.15 р.
Автор:  Н.П.Рубан.