Сп вай

Порт Уэйн
Співай, співай, гучніше співай!
Най небо здригнеться від твОїх пісень
Розгубиться, крикне : Годі, тримай!
Тримай свої мари й омріяний день

Співай, не лякайся
Втопи свої біди
У хмарах купайся,
Зрости з доріг квіти

Співай, співай, гучшніше співай!
Я знов хочу чуть ті неземні ноти
Най хтось повернеться, не скаже "бувай"
Ви разом здолаєте вперті висоти

 Співай у весь голос,
Кохай мов в останнє
Най здійметься хаос,
Прокинеться зрання
 
Співай у весь голос,
Най тане той лід,
Що його плекаєш в собі сотні літ

12.02.2015